Past Reality Integration (PRI) en coaching

Wanneer je kiest voor PRI therapie, kies je voor een manier van werken waarbij je actief aan de slag gaat met het probleem waarmee je bij me aanklopt. De PRI methode, gebaseerd op het gedachtengoed van en ontwikkeld door Ingeborg Bosch, gaat er vanuit dat we in het heden vaak onbewust worden “gegijzeld” door emotionele ervaringen uit het verleden.

De mechanismen waarmee we deze ervaringen verdringen, bepalen namelijk voor een belangrijk deel ons dagelijks gedrag. Dit kan gevolgen hebben: je raakt afgesloten van jezelf en/of van je omgeving. PRI helpt je niet alleen jouw mechanismen te herkennen en aan te pakken, het geeft je ook tools in handen om zelfstandig zonder therapeut hiermee te werken.

Door de therapie leer je je hart weer te openen, verbinding te maken met jezelf en je omgeving waarbij de energie weer liefdevol kan stromen. Tijdens het traject kijken we samen naar je hulpvraag en oefenen we met de PRI-tools. Zodat jij uiteindelijk zelf weer grip op je leven krijgt.

Meer weten?

Ga naar www.prionline.nl voor meer informatie over Past Reality Integration, of neem contact op.

Belangrijk om te weten

PRI ‘leer’ je niet in één sessie, voor echte blijvende verandering zijn meerdere sessies nodig. De ervaring leert dat een gemiddelde van 20 sessies heel normaal is.

Wil je het zelf proberen met het boek ‘PRI en de kunst van bewust leven’? Kom dan kennismaken en oefenen met de tools in zes sessies. Een afgerond geheel om uit te proberen, dat inzicht geeft en je eigen vragen en eigenaardigheden in een ander daglicht zet.

Afspraak maken?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken