Psychosociale therapie en coaching

Psychosociale therapie is een breed begrip. Wanneer je bij mij aanklopt kies je voor een manier van werken waarbij je actief aan de slag gaat met het probleem waarmee je zit. Ik werk vanuit een brede achtergrond waarin het gedachtengoed van Ingeborg Bosch (Past Reality Integration/PRI), mijn kennis en ervaring vanuit de (ped-)agogiek en mijn lichaamsgerichte achtergrond (haptonomie en fysiotherapie) een belangrijke rol spelen.

In de kennismaking starten we met het helder formuleren van jouw vraag en kijken we samen welke begeleiding het beste bij je past. Mijn belangrijkste doel is jouw bewustzijn vergroten over hoe jij je in verschillende situaties in je leven voelt en hoe je in stressvolle situaties reageert. Vervolgens leer ik je op welke manier je daar verandering in kunt brengen. Het kan zijn dat we starten met een paar lichaamsgerichte sessies om dat te onderzoeken.

Door de therapie leer je je hart weer te openen, verbinding te maken met jezelf en je omgeving waarbij de energie weer liefdevol kan stromen en jij veel meer vanuit ontspanning gaat leven.

Meer weten?

Neem vooral contact op en stel je vragen per mail of telefoon, of kom langs voor een live kennismaking.

Belangrijk om te weten

Veranderen doe je niet in één sessie, Voor echte blijvende verandering zijn meerdere sessies nodig.

De ervaring leert dat een gemiddeld traject van 15 sessies heel normaal is.

Afspraak maken?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken