Voor wie kan ik iets betekenen?

Voor iedereen die het alleen niet lukt om zich te bevrijden uit emotioneel lijden. Of dat nou in je werk is, in je relatie met je partner, met je kinderen of anders in je leven. Misschien herken je je in een van deze voorbeelden:

Je merkt dat je vaak moeite hebt om aardig te blijven naar je omgeving.

Het leven ervaar je als hectisch en je weet niet goed waar je moet beginnen om dat te veranderen. Je merkt dat je het soms afreageert op je kinderen en je partner en er op je werk soms ook conflictjes ontstaan. Dat gaat je te ver, dat wil je niet meer.

Je vindt het moeilijk om je eigen behoeften kenbaar te maken.

Je vindt dingen snel niet nodig, en gunt jezelf weinig. Het leven is immers niet altijd leuk. Luxe is voor andere mensen. Er moet eerst gewerkt worden. Je hebt veel moeite met ‘nee’ zeggen, iets waar anderen je om waarderen. Wel merk je dat je soms ‘de controle verliest’ en dat uit zich bijvoorbeeld in veel eten, roken of andere ‘slechte’ gewoonten.

Je voelt je eenzaam,

Je doet er van alles aan om meer contact te krijgen, soms lukt dat ook, maar het gevoel wil niet weg en een depressie ligt op de loer.

Je bent vaak angstig

Je ziet enorm op tegen die presentatie die je op je werk moet geven. Maar ook feestjes vind je eigenlijk helemaal niet fijn. Hoe meer mensen om je heen, hoe ongemakkelijker het voor je wordt.

Eigenlijk gaat het best goed met je maar toch..

Het voelt niet licht, niet stromend, je maakt je vaak zorgen terwijl anderen fluitend door het leven lijken te gaan. Hierdoor geniet je niet echt  voluit van het leven.

Je voelt je snel aangevallen door anderen

Je hebt bij veel mensen die je in je dagelijks leven treft het gevoel dat de ander ‘kwaad in de zin’ heeft. Je voelt je gestrest en opgejaagd. Je raakt snel in conflict met de ander, zelfs om de kleinste dingen.

Je loopt tegen problemen op je werk aan

Je hebt moeite met samenwerken, leidinggeven of juist omgaan met autoriteit. Je voelt veel stress van de hoge werkdruk en merkt dat je tegen overspannenheid of een burn-out aanzit. Dat ken je, heb je al eens vaker (bijna) meegemaakt en wilt dit niet weer.

Je stopt vervelende gevoelens weg door veel te eten, te roken of heel veel te werken.

Allerlei soorten van verslavingen liggen op de loer, je probeert dat te stoppen maar die pogingen mislukken steeds.

Als je je herkent in (één van) deze situaties dan is de kans aanwezig dat er een onderliggend probleem aan ten grondslag ligt. In een intake- of kennismakingsgesprek kijk ik graag samen met je naar wat ik voor je kan betekenen.

Afspraak maken?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.