Over mij

Ik ben Marjan van den Heuvel, (lichaamsgericht) coach en psychosociaal therapeut. Ik begeleid mensen op hun leerweg door het leven. Iedereen loopt namelijk weleens even vast. Als dat gebeurt bied ik je graag hulp en gereedschappen om weer los te komen en dat blijvend zelf te kunnen.

Ik ben breed opgeleid en heb me veel verdiept in zowel het menselijk lichaam als de menselijke geest. Want waar je ook begint, bij je lichaam of bij je gevoel, bij daden of bij gedachten, beide kanten spelen altijd een belangrijke rol. Door mijn ruime ervaring kunnen mensen van me leren, hoe het lichaam werkt, hoe we ons beschermen tegen lichamelijke en geestelijke pijn en hoe ieder daar op zijn eigen wijze mee omgaat.

Samen op pad met een goede bepakking.

Natuurlijk hoef je dat niet alleen te doen. Ik loop met je mee en bied je gerichte tools, passend bij je vraag. Dat kan zijn vanuit de lichaamsbenadering waarbij mijn achtergrond als fysiotherapeut, haptonoom en triggerpointcoach een belangrijke rol spelen, maar vooral ook vanuit het gedrags- of gevoelscomponent. Op dat vlak put ik met name uit de scholing die ik genoten heb bij Past Reality Integration (PRI) en mijn ervaring in de haptonomie.

Ik ben iemand die veel ziet, observeert en zich afvraagt waarom mensen doen zoals ze doen, de dingen zeggen die ze zeggen. Als iemand bij mij komt met een klacht dan probeer ik te ontdekken, waarom die klacht er is, hoe die is ontstaan en wat diegene (onbewust) doet waardoor zijn klacht ontstaat of steeds terugkomt. Ik ben nieuwsgierig, benieuwd naar wat die ander drijft, wat hij leuk vindt, fijn vindt en wat hem tegenhoudt om voluit te leven.

Mijn missie is om bij te dragen aan een wereld waarin door een veranderend bewustzijn meer vertrouwen is en minder angst en agressie. Zó dat mensen in contact met elkaar durven te zijn en blijven, ook als het lastig lijkt. Zó dat het leven en de liefde weer voelbaar gaat stromen. En dat is echt fantastisch, om die verandering bij mijn cliënten te zien!

Ik ben getrouwd, moeder van vier volwassen kinderen, zing graag, ben graag buiten, houd van de natuur, uitwaaien, wandelen, Zumba, fietsen, simpel kamperen, maar ook van de gezelligheid van de stad met alle cultuur, de markt en de mensen.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie ook eens op mijn LinkedIn-pagina.

Afspraak maken?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.